Börsintroduktioner och emissioner

Här hittar du aktuella emissioner och börsintroduktioner som du kan delta i, där vi hjälper till i egenskap av exempelvis finansiell rådgivare till bolagen.

Litium genomför en spridningsemission!

Litium är ett svenskt SaaS-bolag som utvecklar och säljer en modern molnbaserad plattform för digital handel som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Nu genomför Litium en spridningsemission och som kund hos Avanza kan du teckna aktier till rabatt.

Kommer snart: Train Alliance ska noteras på Nasdaq First North!

Train Alliance är en komplett anläggningspartner åt järnvägsnära verksamheter med eget innehav av strategisk mark. Bolaget utvecklar tillsammans med kunder och samarbetspartners järnvägsanläggningar på strategiska platser i syfte att skapa en effektiv järnvägsinfrastruktur. Teckningsperioden inleds inom kort!

Train Alliance genomför företrädesemission inför förvärv!

Train Alliance tecknade i februari 2021 avtal om att förvärva samtliga aktier i Stockholm Nord Kombiterminal AB, en av få rikskombiterminaler i Sverige och en av Sveriges största fullserviceterminaler med anslutning till Trafikverkets infrastruktur.

För att finansiera förvärvet samt möjliggöra ökad tillväxt genom ytterligare förädling av mark och fastigheter genomförs Train Alliance nu en företrädesemission om cirka 418 MSEK!

Estea Omsorgsfastigheter genomför nyemission inför förvärv

Estea Omsorgsfastigheter investerar i vård- och omsorgsfastigheter, ett segment som kännetecknas av stark tillväxt, väletablerade och stabila hyresgäster, långa hyresavtal och stor efterfrågan. Investeringarna sker i fondformat, med 4% årlig ränta och vinstdelning av värdetillväxt, som förvaltas av Estea AB.

Litium genomför en spridningsemission!

Litium är ett svenskt SaaS-bolag som utvecklar och säljer en modern molnbaserad plattform för digital handel som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Nu genomför Litium en spridningsemission och som kund hos Avanza kan du teckna aktier till rabatt.

Just nu har vi inga aktuella erbjudanden

Men håll utkik för vi lägger snart ut nya. Under tiden kan du besöka sidan där vi lägger ut övriga erbjudanden som vi inte är involverade i.

Vill ditt företag ha hjälp av oss?

Vi hjälper till vid börsintroduktioner, nyemissioner och ägarspridningar och kan erbjuda en unik helhetslösning.

Vanliga frågor

När och var måste jag ha pengar tillängligt för att vara säker på att delta i erbjudandet?
I samtliga erbjudanden behöver pengarna finnas tillgängliga senast på den sista svarsdagen och hela tiden fram till likviddagen. Pengarna måste finnas tillgängliga på det konto som du har anmält teckning på. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta hänsyn till pengar som finns på något annat konto än det du har anmält teckning på (undantaget är om du har ett kreditkonto kopplat till ISK eller kapitalförsäkring, då går det bra att ha pengar tillgängliga på det kopplade kreditkontot).
Hur ser jag vad och om jag har svarat på ett erbjudande?
Om du har svarat i ett erbjudande och det fortfarande är aktivt hittar du det under Mina sidor - Nyintroduktioner & emissioner ”Aktuella erbjudanden som du har besvarat”. För att se vad du har svarat eller ändra ditt svar så klickar du på ”Visa/Ändra Svar”. Efter att anmälningstiden har gått ut kan du inte längre ändra ditt svar. För att se vad du har svarat på ett erbjudande där anmälningstiden har gått ut tittar du under Historik.
Varför ligger inte alla erbjudanden på samma sida?
På den här sidan ligger samtliga erbjudanden som Avanza är delaktiga i på något sätt. Under ”Övriga erbjudanden som vi inte är involverade i som finansiell rådgivare eller selling agent” finns erbjudanden där Avanza inte är delaktiga i själva erbjudandet, men där det går att få aktier/units inbokade på ett konto hos oss.

Avanza Akademin - Lär dig allt om nyintroduktioner och emissioner

Hur kan jag vara med
i en börsnotering?

Vad är en nyemission och
varför gör man det?

Hur går en
börsnotering till?