Utforska våra produktnyheter

Håll dig uppdaterad om nya funktioner, verktyg och tjänster för aktiehandel och investeringar.

Utforska våra produktnyheter

Håll dig uppdaterad om nya funktioner, verktyg och tjänster för aktiehandel och investeringar. 
Aktier

Ny analysflik med bolagsdata

Nu kan du analysera ett bolags rapportdata och historiska nyckeltal direkt på aktiesidorna – för att få bättre förståelse för hur företaget mår ekonomiskt. Under fliken "Analys" kan du välja att se bolagsdatan per kvartal eller 5 år tillbaka i tiden.

  • Finanser: Analysera bolagens resultat- och balansräkning och se trender i utvecklingen för omsättning, vinst och vinstmarginal i relation till tillgångar, skulder och skuldsättningsgrad.
  • Historiska nyckeltal: Se utvecklingen för åtta olika nyckeltal: Vinst/aktie, P/E-tal, P/S-tal, P/B-tal, EV/EBIT, nettoskuld/EBITDA, omsättning/aktie och ROE.

Logga in eller bli kund för att få tillgång till funktionen.


Aktier

Digital handel i Darkpool

Nu lanserar vi digital handel genom Nasdaqs egen darkpool Nordic@Mid. Genom Nordic@Mid kan du nyttja fördelarna med att vara osynlig på marknaden och handla större volymer utan att påverka aktiekursen. En fördel med darkpools är också att avslut görs på så kallat midprice eftersom spreaden aldrig behöver korsas.

Nordic@Mid är en del av Nasdaq Stockholm, Köpenhamn och Helsingfors och tillåter handel med aktier på large-, mid- och small cap. Även First North.

Du kan handla i Nordic@Mid genom att i desktop trycka på “Avancerad orderläggning” och i appen trycka på de tre punkterna bredvid "Granska innan köp".


Index, valutor och råvaror

Ny marknadsöversikt i appen

På den nya sidan "Börsen idag" i appen kan du enkelt följa utvecklingen för olika aktieindex, råvaror, räntor och valutor över hela världen. Du får även en överblick över vilka aktier som presterar bäst och sämst på Stockholmsbörsen idag.

Nytt är också att du kan skräddarsy din egen vy och välja det innehåll och den ordning som passar dig bäst.

Du hittar nya Börsen idag genom att klicka dig in på "Bevaka" i app-menyn. Håll ögonen öppna – snart uppdateras även desktop-versionen.


Aktier

Ligg steget före med Nyhetslarm

Nu kan du välja att få Nyhetslarm, både som pushnotis och mejl, när det skrivs om ett bolag du väljer att bevaka. Gå in på en aktiesida och klicka på larm-klockan.

Vill du få en samlad överblick över dina aktiva nyhets- och kurslarm? Klicka på "Bevaka" i menyraden i appen eller "Håll koll" på sajten.


Aktier

Kurser på för- och efterhandeln i USA

Nu kan du se för- och efterhandelskurser på amerikanska aktier noterade på Nasdaq och NYSE – direkt i appen och på sajten. Kursen visas med 15 minuters fördröjning.

Med våra tilläggstjänster kan du även få realtidsströmmad kursdata både före, under och efter USA-börsernas öppettider. Läs mer här.


Optioner och terminer

Ny options- och terminslista i appen

I vår uppdaterade options- och terminslista kan du enkelt söka efter underliggande för att snabbt hitta rätt. Du kan också välja radhöjd och antal resultat per sida. Dessutom finns den äntligen i appen. Du hittar listan här.

Aktier

Nu kan du se GAV i utländsk valuta

Nu kan du enkelt se inköpsvärdet av dina värdepapper i deras ursprungliga valuta. Du hittar siffrorna både i appen och på sajten.

Aktier

Glidande Stop Loss i procent

Nu har vi gjort det snabbare, bättre och enklare för dig som handlar med Stop Loss. Nu kan du nämligen sätta glidande Stop Loss i procent, istället för kronor, när du lägger en order. Du hittar till funktionen glidande Stop Loss genom att trycka på de tre punkterna bredvid köp- eller säljknappen i orderläggningen.

Aktier

Handla europeiska aktier för 1 euro

Nu sänker vi minimi-courtaget på franska, nederländska, belgiska, portugisiska och italienska aktier när du handlar digitalt. Tyska aktier har sedan tidigare handlats från 1 euro. Här kan du se de populäraste aktierna nere på kontintenten.

Gäller courtageklasserna Start, Mini och PB Mini. Valutaväxlingsavgift och eventuella andra skatter och avgifter tillkommer.


Aktier

Få snabbare avslut

Trött på att din handel inte slår igenom direkt? Nu kan du få avslut snabbare genom att höja kursen med ett enkelt knapptryck.

Aktier

Blankningsdata på aktier

Blankningsdata

Nu kan du se blankningsdata på svenska bolag direkt på aktieguidesidan. Procentsiffran visar hur många procent av de totala aktierna som är blankade och i grafen ser du historisk blankning. Finns både i appen och på sajten.

Aktier och fonder

Gemensamma sparmål

Funktionen Spara tillsammans gör det möjligt för dig och dina vänner att connecta med varandra i appen eller på sajten och investera tillsammans. Nu kan ni även se varandras innehav och jämföra era utvecklingsgrafer. Tryck på "Översikt", scrolla ner till "Genvägar" och tryck på "Sparmål" för att komma igång.

Handel med värdepapper innebär alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Bolag som lyfts fram i exempel är de mest ägda bolagen inom sin marknad/kategori bland våra kunder.