Private Banking


Välkommen till den nya tidens Private Banking
Vi tror att den som är bäst på att få dina eller ditt företags pengar att växa är du och ingen annan. Därför vill vi ge dig bra verktyg, stöd, inspiration och service så att du kan fatta så bra beslut som möjligt.

Personlig service från ditt eget team

Som Private Banking-kund får du personlig service från våra kundansvariga och mäklare. Allt för att du ska få bästa tänkbara service och stöd gällande dina placeringar.

Riktigt lågt courtage

Hos oss väljer du själv vilket courtage du vill betala. Det finns något som passar alla. Dessutom har vi marknadens bredaste utbud av värdepapper.

Bli kund idag

För att få alla de förmåner som Private Banking innebär, behöver du eller ditt företag ha minst 3 miljoner kronor i samlat kapital hos oss. Självklart får eventuella bolag som du äger samma villkor.

Varför just vår Private Banking?

Vi erbjuder en modern Private Banking-tjänst som ger våra kunder allt de behöver i form av produkter, tjänster och service. Allt detta helt utan årliga avgifter på ditt kapital. Oavsett om du är en privatperson eller företagare tycker vi att den som ska ha kontrollen över din förmögenhet är du, ingen annan. Vår uppgift är att ge dig verktyg, stöd och inspiration för att du självständigt ska kunna fatta så bra beslut som möjligt. Detta tillsammans med ett rekordstort utbud av värdepapper, ger dig alla förutsättningar för att få dina pengar att växa.

Utöver ett riktigt lågt courtage och mycket attraktiva räntevillkor, får du som Private Banking-kund även tillgång till bolån, skatterådgivning och familjejuridisk rådgivning. Dessutom personlig service från kundansvariga och mäklare som snabbt och effektivt hjälper dig med alla dina ärenden.

Allt det här får du av oss

Aktuellt från Private Banking

I vår blogg hittar du allt från intressanta intervjuer, bilder från våra olika event och allt annat som kan vara aktuellt för dig som är Private Banking-kund.

Följ vår blogg

Är du företagare?

Visste du att man som företag också kan vara Private Banking-kund? Vi har flera företagskunder som uppskattar våra lösningar så som kapitalförsäkring och tjänstepension m.m. Som företagskund får du givetvis samma fördelaktiga villkor och förmåner som privatpersoner.

Våra courtageklasser

Här ser du priserna för aktiehandel på Stockholmsbörsen och First North. För priser på andra listor eller instrument, se vår prislista för handel i Sverige och handel i utlandet.

Du väljer själv vilken courtageklass du vill ha, och du kan se vilken du har just nu under Min profil. Där kan du också byta courtageklass när du vill (tidigast dagen efter ditt senaste byte).

PB Mini


Rörligt courtage

0,15 %

Lägsta courtage

1 kr

Passar affärer under

39 333 kr

PB


Rörligt courtage

0,055 %

Lägsta courtage

59 kr

Passar affärer mellan

39 333 - 180 000 kr

PB Fast Pris


Rörligt courtage

0 %

Lägsta courtage

99 kr

Passar affärer över

180 000 kr

PB Mini


Rörligt courtage

0,15 %

Lägsta courtage

1 kr

Passar affärer under

39 333 kr
 

PB


Rörligt courtage

0,055 %

Lägsta courtage

59 kr

Passar affärer mellan

39 333 - 180 000 kr

PB Fast Pris


Rörligt courtage

0 %

Lägsta courtage

99 kr

Passar affärer över

180 000 kr
 

Vilken courtageklass ska jag ha?

En bra tumregel är att titta på sina tidigare affärer eller göra en uppskattning på hur stora kommande affärer kommer att vara. Du hittar dina affärer under Transaktioner på din Kontoöversikt.

PB Mini
Om du gör de flesta av dina affärer under 39 333 kr lönar det sig att ha courtageklass PB Mini.

PB
Om du gör de flesta av dina affärer mellan 39 333 kr och 180 000 kr passar det bäst att ha courtageklass PB.

PB Fast Pris
Om du gör de flesta av dina affärer över 180 000 kr passar courtageklass PB Fast Pris bäst.

Obeservera att ovanstående brytgränser gäller för aktiehandel på Stockholmsbörsen och First North. För priser på övriga instrument och listor, se prislistan.

Hur byter jag courtageklass?
Du kan se vilken courtageklass du har och själv byta courtageklass när du vill under Min profil, (tidigast dagen efter ditt senaste byte).

Fler tjänster

Vill du också ta del av den nya tidens Private Banking?

Som Private Banking-kund hos oss får du självklart riktigt lågt courtage,
ett rekordstort utbud och tillgång till ett team av specialister. Helt gratis, som det borde vara.

Bli kund idag. Ring <span style= Bli kund idag. Ring 08-562 251 00

Bli kund idag.
Ring 08-562 251 00