Företagstjänster

Tjänster för företag


Använd våra tjänster även för ditt företag
Hos oss placerar ni enkelt företagets pengar och kan välja bland ett stort utbud av värdepapper till ett riktigt lågt courtage. Vi har även en riktigt bra tjänstepensionslösning som kan ge era anställda upp till en miljon mer i pension. Ska ert företag introduceras på börsen, genomföra en nyemission, ägarspridning eller annat så hjälper vi gärna till.

Tjänstepension

Företagskonton

Corporate Finance

Tjänstepension

Många betalar en stor del av sin framtida tjänstepension till försäkringsbolaget i form av avgifter. Det tycker vi är fel. Därför har vi tagit bort alla onödiga avgifter vilket innebär att era anställda kan spara upp till en miljon kronor vardera på att ha tjänstepensionen hos oss istället för hos något annat försäkringsbolag. Bli företagets pensionshjälte och välj Avanza för er tjänstepension!

Läs mer om Tjänstepension

Företagskonton

Få avkastning på företagets pengar och placera i aktier, fonder och andra värdepapper på en Kapitalförsäkring eller ett Aktie- och fondkonto. Vill ni ha ett säkrare alternativ väljer ni något av våra Sparkonton.

Med en Kapitalförsäkring slipper ni deklarera era värdepappersaffärer och betalar bara en låg årlig skatt. År 2019 är den 0,45%.

Med ett Aktie- och fondkonto kan ni istället kvitta vinster och förluster i deklarationen, och skattar sedan 30 % på den kvarvarande vinsten samt på utdelningar.

Läs mer om våra företagskonton

Corporate Finance

Genom vårt nätverk av institutioner, fler än 500 000 kunder och en gedigen erfarenhet har vi en stark konkurrensfördel när det kommer till Corporate Finance-uppdrag. Vi hjälper er med börsintroduktioner, kapitalanskaffning, ägarspridning, obligationslån och M&A-rådgivning.

Läs mer om Corporate Finance