Företagstjänster

Företagstjänster


Hos oss placerar du enkelt företagets pengar och kan välja bland ett stort utbud av värdepapper till ett riktigt lågt courtage. Vi har även en riktigt bra tjänstepensionslösning som kan ge era anställda upp till en miljon mer i pension. Se hur vi har räknat

Tjänstepension

Skaffa tjänstepension till ditt aktiebolag på några minuter, snabbt och enkelt. Dessutom slipper ni onödiga avgifter. Precis som det ska vara.

Företagskonton

Oavsett vilket konto för företag ni väljer har vi ett stort utbud av fonder och aktier. Välj själva hur mycket eller lite ni vill spara.

Corporate Finance

Vår målsättning är att vara det självklara valet som huvudrådgivare för små- och medelstora bolag för bland annat börsintroduktioner och uppköp.

Emissionsinstitut

Sedan start har vi hjälpt bolag genomföra börsintroduktioner, uppköpserbjudanden och företrädesemissioner.

Administrera pension

Med Företagswebben kan du själv enkelt administrera dina anställdas tjänstepensioner och försäkringar. Här hjälper vi dig att komma igång.

Enskild firma

Är du egenföretagare med enskild firma? Då kan du kompensera för din uteblivna tjänstepension genom att spara själv med avdragsrätt. 

Gruppförsäkringar

Vi kan hjälpa er med många olika försäkringar via vår samarbetsparter EuroAccident, som till exempel sjukvårds- eller olycksfallsförsäkring.

Vilande bolag

Vill du sätta ditt bolag som vilande? Hos Avanza får du en modern plattform med låga avgifter och utan onödigt krångel.