På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Torsdagens alla nya aktierekar

Börs Catena och Boliden finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Affärsvärlden ger ett neutralt råd för Swedish Match, aktien kan ändå ha sin plats i en defensiv portfölj.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Catena till behåll från minska. Riktkursen höjs till 365 från 350 kronor. Det framgår av en analys. Aktien handlades vid öppning upp 2,7 procent till 364:50 kronor per aktie.

SEB Equities sänker riktkursen för Boliden till 269 kronor från 288 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

SEB Equities höjer riktkursen för Arjo till 66 kronor från 60 kronor. Rekommendationen köp upprepas.Det framgår av en analys. Aktien handlas kring 60 kronor i öppningen på torsdagen.

Pareto Securities höjer sin rekommendation för NP3 till köp från behåll. Riktkursen höjs till 112 från 111 kronor. Det framgår av en analys. Aktien stängde på onsdagen på 99 kronor.

Pareto Securities sänker riktkursen för Africa Energy till 4:00 kronor från 4:20 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 2:33 kronor på onsdagen.

Pareto Securities höjer sin rekommendation för Sagax till köp från behåll. Riktkursen höjs till 152 från 148 kronor. Det framgår av en analys. Aktien stängde på onsdagen på 138 kronor.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Sagax till 152 kronor från 136 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Pareto Securities höjer sin rekommendation för Catena till köp från behåll. Riktkursen är 389 kronor. Det framgår av en analys. Aktien stängde på onsdagen på 355 kronor.

Penser lämnar motiverat värde oförändrat för Beijer Alma efter rapport. ”Sammantaget lämnar vi intäktsestimaten för Q4 oförändrade vilket medför marginell justeringar av intäkterna för 2020e från 4 296 till 4 273. Vi ser oförändrat motiverat värde om 145 - 150 kr, motsvarande EV/EBIT 19x för 2021e”, skriver Penser.

Carnegie höjer sin rekommendation för Beijer Alma till köp från behåll efter onsdagens rapport. Riktkursen är 140 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev. Beijer Alma stängde kring 114 kronor på onsdagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Arjo till 68 kronor från 60 kronor efter onsdagsmorgonens rapport. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Arjo stängde på 60:35 kronor på onsdagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Green Landscaping till 42 kronor från 39 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien stängde på 37:70 kronor på onsdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för Hexagon till 770 kronor från 760 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.Aktien stängde på onsdagen på 654:80 kronor.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Bilia till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 118 från 115 kronor. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Aktien stängde på onsdagen på 108:60 kronor.

Morningstar höjer Sandvik till behåll (sälj), upprepar riktkurs 146 kronor - BN

Morningstar höjer Telia till köp (behåll), upprepar riktkurs 40 kronor - BN

Handelsbanken höjer riktkursen för Mips till 415 kronor (350), upprepar behåll - BN

Mer från förstasidan

Placera TV

bildplaceratvboxen

Här kan du se alla videoklipp (OBS! Reklamfritt)

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -