Måndagens alla nya aktierekar

Börs Electrolux Pro och Betsson finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Alfa Laval till behåll från köp. Riktkursen sänks till 175 från 280 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets sänker riktkursen för Coor till 68 kronor från 98 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde kring 43 kronor i fredags.

DNB Markets sänker riktkursen för Handicare till 30 kronor från 44 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev på måndagen efter att Handicare vinstvarnat och aviserat åtgärder på fredagen. Aktien stängde kring 19 kronor i fredags.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Trelleborg till 164 kronor från 205 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Sandvik till 174 kronor från 214 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Epiroc till köp från minska. Riktkursen sänks till 105 från 109 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets sänker riktkursen för Loomis till 340 kronor från 460 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 191 kronor i fredags.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Assa Abloy till köp från behåll. Riktkursen sänks till 206 från 227 kronor. Det framgår av en analys. På fredagen stängde Assa Abloys aktie på 172:90 kronor.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Betsson till köp från behåll. Riktkursen sätts till 60 kronor. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 33:96 kronor i fredags.

Nordea Markets inleder bevakning av nyavknoppade Electrolux Pro med en köprekommendation. Riktkursen sätts till 35 kronor. Det framgår av ett morgonbrev. Aktien stängde på 21 kronor i fredags.

Nordea Markets sänker riktkursen för Catena Media till 65 kronor från 75 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien, som har fallit med 63 procent sedan årsskiftet och med 87 procent de två senaste åren, stängde på 12:76 kronor i fredags.

Nordea Markets sänker riktkursen för Better Collective till 110 kronor från 115 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde strax under 62 kronor i fredags.

Nordea Markets sänker riktkursen för Kambi till 200 kronor från 210 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 88:20 kronor i fredags och den har fallit med 34 procent sedan årsskiftet.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Dustin till köp från behåll. Riktkursen sätts till 67 kronor. Det framgår av en analys. Aktien stängde strax under 46 kronor på fredagen. Den har backat med 39 procent sedan årsskiftet.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Carlsberg till köp från sälj. Riktkursen sänks till 900 från 950 danska kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Danske Bank till köp från behåll. Riktkursen sänks till 105 från 115 danska kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

Arctic Securities sänker sin rekommendation för Lundin Petroleum till sälj från köp. Riktkursen sänks till 140 från 350 kronor. Det framgår av en analys. Aktien stängde på drygt 173 kronor i fredags och den har gått ned med cirka 45 procent sedan årsskiftet.

Arctic Securities sänker sin rekommendation för Equinor till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 85 från 165 norska kronor. Det framgår av en analys.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -