På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

SME Direkt

Har du koll på vad experterna tror om utvecklingen för de svenska börsbolagen? Vill du ha tillgång till samma verktyg som proffsen?

SME Direkt är den främsta prognos- och analystjänsten för den nordiska marknaden. Alla ledande banker och fondkommissionärer i Norden samt de internationella investmentbankerna är med och bidrar till innehållet i tjänsten.

  • Analytikernas vinstförväntningar - bolag för bolag
  • Prognoser för de viktigaste nyckeltalen såsom vinst per aktie direktavkastning med mera
  • Analytikernas rekommendationer

Om SME Direkt

SME Direkt grundades 1994 och är en del av Nyhetsbyrån Direkt. SME Direkt tillhandahåller oberoende konsensus estimat som ger tydliga signaler om hur marknaden värderar bolagen. I dag täcker SME Direkt drygt 150 bolag och har nått en särställning bland Nordens börsföretag. Bidragsgivare till tjänsten är de ledande bankerna och fondkommissionärerna i Norden samt internationella investmentbanker. Kvalitén i tjänsten säkerställs genom den bearbetning som utgörs av SME Direkts stab av bransch - specialiserade analytiker – i dag 10 analytiker. Tjänstens precision och kvalitet har bidragit till att SME Direkt är det givna förstahandsvalet bland såväl bolagens koncernledningar/IR-avdelningar som finansmarknades analytiker.

SME Direkt

Från 99 kr/mån

Beställ

Se separata prislistor för Private Banking eller Pro