På Placera använder vi cookies på vår sajt för att få den att fungera korrekt, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Tisdagens alla nya aktierekar

Börs Oncopeptides och Sandvik finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer. (Uppdaterad)

Carnegie sänker sin rekommendation för CLX Communications, som är under namnbyte till Sinch, till behåll från tidigare köp. Det framgår av Bloomberg.

Den nederländska banken Kempen tar upp bevakning av Oncopeptides genom att sätta rekommendationen till köp. Det rapporterar Bloomberg News. Kempens riktkurs ligger på 200 kronor. Aktien stängde på 127:60 kronor på måndagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Bilia till köp från tidigare behåll. Riktkursen sätts till 87 kronor. Det skriver Bloomberg. Sista avslut för Bilia var på måndagen 77:50 kronor.

RBC Capital Markets inleder bevakning av SKF, Atlas Copco och Sandvik. De två förstnämnda får rekommendationen outperform medan den sistnämna får sector perform.

Det framgår av Bloomberg.

Riktkurserna sätts enligt följande: SKF 200 kronor (stängningskurs på måndagen: 155:50 kronor), Atlas Copco 325 kronor (272), Sandvik 175 kronor (159).

Mer från förstasidan

Mest läst

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -