Tre färska köpsignaler

Teknisk analys Börsen är tillbaka i sin stigande trend och bland enskilda aktier har det kommit köpsignaler i en nätspelare, ett verkstadsbolag och ett fastighetsbolag.

OMX Stockholm 30  

OMXS30 steg under den senaste veckan och är tillbaka i intervallet mellan 1 330 och 1420 punkter. Index ligger i en stigande trend, vilket indikerar vidare uppgång. Index ligger för tillfället mellan stöd vid 1 375 punkter och motstånd vid 1 410-1 420 punkter.

Brott på en av de nivåerna kommer att signalera fortsatt riktning på medellång sikt. Vid brott ned finns stöd vid 1 330 punkter. Vid brott upp ovanför 1 420 punkter är uppsidan stor.

Investtechs rekommendation: Svagt köp

Betsson

Betsson rör sig i en stigande trend och vidare rörelser innanför den indikeras. Stigande trend indikerar att bolaget är inne i en positiv utveckling och att efterfrågan bland investerarna är ökande.

En rektangel-formation (REC) har gett en köpsignal med målkursen 292 kronor eller högre. Köpsignal från en rektangel signalerar att optimismen hos investerarna är stigande och att aktien fortsätter en stigande trend.

Uppsidan är stor utan motstånd. Stöd finns vid 248 kronor. Positiv volymutveckling bekräftar köpsignalen och stärker aktien på kort sikt. Hög volym på uppgångsdagar, som på måndagen, indikerar att optimismen är stigande och att investerare går upp i pris för att köpa.

Investtechs rekommendation: Köp

Hexpol

Hexpol ligger i en stigande trend och vidare rörelser innanför den indikeras. Aktien har stöd vid 610 kronor.

Vid brott upp genom det kortsiktiga motståndet vid 651 kronor är uppsidan stor. Positiv volymutveckling bekräftar den stigande trenden och stärker aktien på kort sikt. Hög volym på uppgångsdagar, som under förra veckan, indikerar att optimismen är stigande och att investerare går upp i pris för att köpa.

Investtechs rekommendation: Köp

Klövern

Klövern rör sig i en stigande trend och vidare rörelser innanför den indikeras. En rektangel-formation har gett en köpsignal med målkursen 40,50 kronor eller högre. Uppsidan är stor medan stöd finns vid 36-37 kronor. 

Positiv volymutveckling bekräftar köpsignalen och stärker aktien på kort sikt. Hög volym på uppgångsdagar, som under den senaste veckan, indikerar att optimismen är stigande.

Investtechs rekommendation: Köp

Vill du veta mer om hur teknisk analys tolkas, klicka här.

INVESTTECH

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -