Trefaldig framgång: PriorNilsson vinner prestigefyllda priser i fondförvaltning

ANNONS PriorNilsson har cementerat sin position som ledande inom fondförvaltning under 2023 genom att vinna tre prestigefyllda utmärkelser: Årets Fondbolag, Årets Sverigefond och Årets Alternativa Placering. Dessa erkännanden är ett bevis om bolagets ihärdiga strävan efter kvalitet, innovation, och en fast förankrad värdefokuserad investeringsfilosofi.

I rollen som Årets Fondbolag har PriorNilsson distanserat sig från konkurrenterna genom att konsekvent prestera på topp i olika kategorier, och detta utan att vara bundna av rådande marknadstrender. Denna förmåga att navigera genom marknadens skiftande landskap kommer från en djupgående analys och en stabil investeringsstrategi. Grundarna PO Nilsson och Torgny Prior betonar strategins kärna: betydelsen av att undvika olönsamma investeringar. Deras gemensamma filosofi reflekterar en större vikt på att undvika förluster än att jaga vinsttopparna, vilket har varit nyckeln till deras framgång.

Prior Nilsson Sverige Aktiv, utnämnd till Årets Sverigefond, har sedan starten 2012 visat en imponerande förmåga att erbjuda långsiktigt värde till sina investerare. Fonden har en specifik inriktning på stora svenska börsbolag, vilket erbjuder en direkt exponering mot Sveriges dynamiska och innovativa ekonomi. Fonden sköts av de erfarna förvaltarna Torgny Prior och Martin Lindqvist, vars expertis och strategiska beslutsfattande har varit avgörande för fondens kontinuerliga framgångar och stabilitet. Med en aktiv förvaltningsstil har de lyckats optimera avkastning samtidigt som de håller riskerna på en kontrollerad nivå.

Investera i PriorNilsson Sverige Aktiv här

Årets Alternativa Placering, Prior Nilsson Yield, är en hedgefond som sedan lanseringen 2002 har utmärkt sig för sin förmåga att erbjuda en säker och stabil investeringsväg med låg risk. Under ledning av PO Nilsson, har fonden inte bara lyckats uppnå, utan ofta överträffa, målet att leverera avkastning över den riskfria räntan. Denna fond utmärker sig med sin unika riskhanteringsstrategi och dess fokus på svenska bolag, vilket ger en väldiversifierad och balanserad portfölj, och därigenom ökar potentialen för långsiktig framgång.

Investera i PriorNilsson Yield här

 

Dessa tre utmärkelser bekräftar PriorNilssons skicklighet i att leverera både stabilitet och tillväxt för sina investerare. Med en imponerande historik och ett fast fokus på både traditionella och alternativa investeringar, står PriorNilsson som en banbrytande och betrodd aktör inom fondförvaltningens arena.

Läs mer om PriorNilsson

Riskinformation
Att en fond tidigare har ökat i värde är ingen garanti för att den ska göra det även i framtiden. Dina fondandelar kan öka eller minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. För mer information om risk se fondernas informationsbroschyr under Blanketter och Informationsmaterial med fondbestämmelser, eller beställ den via info@pnfonder.se eller 08-441 77 00.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -