På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Hemnetvärdering, massapriser och köpråd trots kursuppgång

Nyheter i korthet Här är tidningarns nyheter i ett svep.

HÖG VÄRDERING. I dåliga tider görs de bästa affärerna, och det är säkert är att vi är i de bästa av tider, skriver DI:s analytiker angående Hemnets skyhöga värdering inför noteringen. (DI lör-sön)

"ÖVER MARKNADENS FÖRVÄNTAN?" Få analytiker följer de mindre bolag som förra veckan kom med omvända vinstvarningar. Enligt Volatis vd är det inte missvisande och MAR-reglerna ger inte bolagen något alternativ. (DI mån)

HÖGRE MASSAPRISER. Massapriset har stigit 30 procent på ett halvår. Flera bedömare tror på fortsatt prisuppgång. (DI mån)

TV-FOKUS. Telia kommer att flytta affärsansvaret för C-More från TV 4 Media till Telia för att få fokus på de båda respektive verksamheterna. (DI mån)

KÖPRÅD. Arjo är fortfarande köpvärd trots kursuppgång på 200 procent sedan introduktionen. Tillväxtmöjligheterna har förbättrats menar DI:s analytiker. (DI)

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -