På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

IPO-festen, svarta veckan och bilbranschens förvåning

Nyheter i korthet Här är tidningarnas nyheter i ett svep.

NOTERINGSFEST PÅ BÖRSEN. I december räknar Nasdaq med att ett tiotal nya bolag gör entré på Stockholmsbörsen, inkluderat ett antal listbyten. Samtidigt är läget skört och börsen kan darra. På onsdagen har Nordnet premiär. (SvD)

E-HANDEL VÄNTAS SLÅ REKORD UNDER BLACK WEEK. Årets detaljhandelsvecka Black Week drivs av e-handelsförsäljning eftersom regeringen och Folkhälsomyndigheten har uppmanat att inte handla i butik. (SvD)

SBB PÅ VÄG BLI STÖRST I FASTIGHETSSEKTORN. Efter det föreslagna förvärvet av norska Entra är SBB på väg att bli det största fastighetsbolaget på börsen. Det går inte att anklaga Ilija Batljan för att vara feg, skriver Dagens Industris Magnus Dagel. (DI)

VOLVO CARS UPPSAGDA BILIA-AVTAL VÄCKER FRÅGOR. Bilbranschen är förvånad över beslutet att avtalet sägs upp utan förvarning eller motivering. (DI)

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -