Dagens nya aktierekar

Börs Catena Media och Volvo finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer. (Uppdaterad)

Pareto Securities höjer riktkursen för Catena Media till 142 kronor från 125 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Catena Media-aktien stängde på 122:50 kronor i fredags och kursen har gått upp med 18 procent sedan årsskiftet.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för ABB till behåll från köp. Det framgår av en analys.

Nordea Markets höjer rekommendationen för Kinnevik till köp från behåll. Riktkursen är 330 kronor. Det framgår av en analys.

Den tyska banken DZ Bank har höjt sin rekommendation för ABB till köp, från tidigare behåll. Det framgår av Bloomberg-systemet. Riktkursen höjs från 24:50 till 26:30 schweizerfranc, motsvarande cirka 226 kronor. ABB-aktien stängde på 195 kronor i fredags i Stockholm.

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Oscar Properties till behåll från köp. Riktkursen sänks till 40 från 60 kronor. Det skriver Bloomberg First Word. Aktien i bostadsutvecklaren stängde på 31:85 kronor i fredags och kursen har fallit med drygt 19 procent senaste månaden och 54 procent det senaste halvåret.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Mekonomen till köp från behåll. Riktkursen ligger kvar på 165 kronor. Det skriver Bloomberg First Word. Mekonomen-aktien stängde på 145:80 kronor i fredags.

Jefferies International höjer riktkursen för Volvo till 210 kronor från 190 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det skriver Reuters. Volvo stängde på 148:85 kronor i fredags.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -