Dagens nya aktierekar

Börs IPC och Africa Oil finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer. (Uppdaterad)

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Assa Abloy till behåll, från tidigare köp. Riktkursen är oförändrat 200 kronor. Det framgår av en analys.

Pareto Securities höjer riktkursen för Atlas Copco till 330 kronor, från tidigare 300 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. 

Swedbank återupptar bevakning av Diös med rekommendation köp och riktkursen är 57 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Getinge till behåll, från minska. Riktkursen höjs samtidigt till 178 kronor från 150 kronor. Det framgår av en analys daterad 27 april.

Jefferies tar upp bevakning av oljebolaget IPC som nyligen knoppades av från Lundin Petroleum genom att sätta rekommendationen köp och riktkursen 55 kronor. Det rapporterar Reuters. Aktien, som listades på First North tidigare i veckan, stängde på 33:70 kronor på onsdagen.

UBS höjer sin rekommendation för Africa Oil till köp från neutral. Riktkursen sänks till 19:25 från 20:50 kronor. Det skriver Reuters. På onsdagen stängde aktien på 14:33 kronor.

Société Générale höjer riktkursen för låsjätten Assa Abloy till 200 kronor från tidigare 180 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Kindred till behåll från köp. Riktkursen är 95 kronor. Det framgår av en analys.

SEB Equities höjer riktkursen för Alimak till 160 kronor från 133 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Indutrade till behåll från köp. Riktkursen höjs till 206 från 191 kronor. Det framgår av en analys.

SEB Equities höjer riktkursen för Semcon till 73 kronor från 64 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Semcon stängde på onsdagen vid en kurs på 65:25 kronor.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Assa Abloy till behåll från köp. Riktkursen höjs till 195 från 190 kronor. Det framgår av en analys. Assa Abloy B stängde på kursen 194 kronor på onsdagen.

Barclays Capital höjer sin rekommendation för Volvo till jämvikt från undervikt. Riktkursen höjs till 133 från 99 kronor. Det skriver Reuters. Volvo B stängde på kursen 147:80 kronor på onsdagen.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -