Mekonomen
Mekonomen och Resurs Bank ingår partnerskap för hela Norden (Finwire)

2020-10-26 11:19
Mekonomen väljer Resurs Bank som partner i Sverige och har nu nischbanken som partner för kort- och betallösningar i hela Norden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Enligt Mekonomen innebär samarbetet att man bland annat kan erbjuda Resurs Checkout som mobil betallösning vid sina verkstäder.

”Resurs erbjuder en bra teknisk lösning anpassad efter såväl våra verkstäders som bilägarnas behov. Vi har mycket goda erfarenheter av vårt tidigare samarbete med Resurs och ser fram emot att fortsätta utveckla fler och bättre tjänster”, säger Oskar Gibas Hjertquist, Affärsutvecklare, Mekonomen Group.

Även Resurs Bank är nöjda med det utökade partnerskapet.

”Vi har en bra grund att stå på i det samarbete vi haft på de lokala marknaderna i Norge, Danmark och Finland. Nu ser vi fram emot att också inkludera Sverige och tillsammans med Mekonomen Group skapa en enhetlig köpupplevelse oavsett på vilken marknad och på vilket sätt som kunderna vill betala”, säger Andreas Andersson, Sales Manager Retail Finance, Resurs Bank.

Mekonomen består av bilservicekedjorna FTZ, Inter-Team, MECA, Mekonomen och Sørensen og Balchen. Koncernen driver cirka 470 butiker och har över 3 600 verkstäder.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

MEKO - I dag

{point.key}

Resurs Holding - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -