Ta del av våra temasidor

Krönika  Nu kan du som följer oss på placera.nu lättare hitta i vårt enorma arkiv. Genom den nya funktionen temasidor hittar du kunskap och tips som lever längre än en dag i nyhetsflödet.

Börsen drivs av nyheter och därför är nyheter en naturlig del av vårt utbud på placera.nu. Men vi vill också utbilda människor på olika kunskapsnivåer till att bli bättre sparare, ta mer välgrundade beslut i privatekonomin och öka avkastningen på sparandet.

Eftersom vår löpsedel är av nyhetskaraktär tränger nya artiklar ut de äldre på ett par dagar. Vi på redaktionen har länge önskat att samla vår stora mängd artiklar av mer tidlös sort på ett överskådligare sätt.

Den typen av artiklar lever längre än ett par dagar och vi får ständigt nya läsare som inte vet att vi till exempel nyligen hade en genomgång av för- och nackdelar med det nya investeringssparkontot.

I rutan ovan hittar du några teman som vi vet att ni läsare är mycket intresserade av, det kan vi se i vår klickstatistik. Det gäller både helt tidlösa teman som pensioner och nyhetsföljetonger som förtjänar att samlas upp, som till exempel Europakrisen. Här får du en samlad överblick över vad som händer kring råvarorna och kring räntan som vi just nu gör en artikelserie om.

Temasidorna gäller alltså ämnen. När det gäller aktie- och fondanalyser hittar du dem som tidigare genom att antingen söka på aktiens eller fondens namn i Avanzas sökruta, eller i vår sökruta "Sök i arkivet".

Väl bekomme

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -