På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

LL Lucky Games
LL Lucky Games slutför förvärvet av ReelNRG för 8,25 miljoner kronor (Finwire)

2022-05-27 16:22

Kasinospelutvecklaren LL Lucky Games slutför förvärvet av ReelNRG för 8,25 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmedelande.

Bolaget aviserade den 7 april att en avsiktsförklaring om förvärvet tecknades. Efter avklarad due diligence slutförs nu förvärvet i enlighet med vad som tidigare kommunicerats.

Köpeskillingen på 8,25 miljoner kronor betalas genom 2,50 miljoner nyemitterade aktier till en teckningskurs på 3,30 kronor per aktie.

ReelNRG kommer fortsättningsvis att drivas fristående. LL Lucky Games ser emellertid stora synergier i form av korsförsäljning, kostnadsoptimering samt möjligheten att dela teknik och licenser framöver. Verksamheten övertas i dag den 27 maj.

ReelNRG är en London-baserad spelstudiogrupp och har idag nio anställda varav åtta utvecklare baserade i Indien. ReelNRG har sin egen utvecklingsstudio i Hyderabad, Indien och har etablerat en distribution i Storbritannien. I dagsläget består ReelNRG:s portfölj av 46 spel och över 30 integrationer.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

LL Lucky Games - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -