På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

NEWTON NORDIC
ORDER FRÅN BLACKCAM VÄRD 0,5 MLN KR (Direkt)

2021-12-03 22:01

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) First North-bolaget Newton Nordic har fått en order värd 0,5 miljoner kronor från tyska Blackcam som ett omfattar Newton S2 kamerastabiliseringssystem med kringutrustning.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Blackcam är en tillverkare av högkvalitativa rälssystem med icke stabiliserande fjärrstyrda kamerahuvuden. De utökar nu sin kapacitet genom att köpa sitt första Newton-system för att även kunna leverera tjänster som kräver kamerastabilisering.

"Vi ser ett större intresse från både befintliga och nya kunder kring bolagets kamerastabiliseringssystem, vilket skapar goda förutsättningar att accelerera bolagets försäljning den närmsta tiden. Bolaget kommer att under kommande månader fokusera på den amerikanska marknaden då vi anser att den har en stor och outnyttjad potential för bolagets produkter" kommenterade Newton Nordics vd Danjal Kanani.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Newton Nordic - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -