På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

STREAMIFY
AVSER GENOMFÖRA RIKTAD NYEMISSION OM 10,3 MLN KR (Direkt)

2021-10-28 21:29

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Livevideobolaget Streamify avser genomföra en riktad nyemission riktad till professionella och strategiska investerare om cirka 10,3 miljoner kronor till en teckningskurs på 5:25 kronor per aktie.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Aktien avslutade torsdagens handel på dryga 6:42 kronor.

Med likviden från den riktade nyemissionen ämnar bolaget accelerera sin lansering och marknadsnärvaro inom live video-shopping, knyta nya partnerskap och etablera sig som ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden.

Baserat på efterfrågan som bolaget upplever inom segmentet och i pågående dialoger med potentiella kunder har Streamify som mål om att nå återkommande månatliga intäkter om 1 miljoner kronor vid utgången av 2022, heter det.

Teckningskursen har fastställts av bolagets styrelse och motsvarar en emissionsrabatt om cirka 11,4 procent gentemot den volymvägda genomsnittskursen under de senaste 5 handelsdagarna.

Den riktade nyemissionen medför en utspädning för befintliga aktieägare om cirka 25,9 procent av antalet aktier och röster.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Streamify - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -