På Placera använder vi cookies på vår sajt för att få den att fungera korrekt, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Hiq
Budgivaren Triton äger 91 procent i Hiq, påkallar tvångsinlösen och avnotering (Finwire)

2020-10-20 12:38
Budgivare Triton Fond V, genom Trisall, kontrollerar efter avslutat uppköpserbjudande 91 procent av kapitalet och rösterna i it-konsulten Hiq Det framgår av ett pressmeddelande.

Trisall kommer att initiera tvångsinlösenförfarande avseende de återstående aktierna i Hiq samt verka för att aktierna i Hiq avnoteras från Nasdaq Stockholm. Redovisning av likvid för aktier som har lämnats in under perioden mellan den 12 oktober och 19 oktober beräknas påbörjas omkring den 22 oktober.

Triton Fond V, genom Trisall, lade den 26 augusti ett offentligt uppköpserbjudande på samtliga aktier i Hiq på 70 kronor per aktie. Priset i erbjudandet höjdes till 72 kronor per aktie den 15 september. Trisall förklarade det reviderade erbjudandet ovillkorat den 5 oktober och samt förlängde acceptperioden till den 19 oktober.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -