På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

EASYFILL
GÖR FÖRÄNDRINGAR I USA, FSG INTE LYFT SOM ÖNSKAT (Direkt)

2019-11-19 19:35

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Spotlightlistade Easyfill kommer att genomföra förändringar för samriskbolaget mellan EasyFill America och Marco Company. Bakgrunden är att försäljningen "inte lyft på det sätt som bolaget önskat".

Det framgår av ett pressmeddelande.

Easyfill har beslutat att addera ytterligare en försäljningspartner för den amerikanska marknaden "för att på ett mer fokuserat sätt lansera och etablera bolagets produkter."

Företagsledningen har de senaste dagarna genomfört förhandlingar i USA med den tänkbara aktören och där bestämt att ett nytt företag kommer startas där Easyfill kommer äga 51 procent.

"När samtliga detaljer är dokumenterade och avtal signerade kommer ytterligare information att lämnas. Något som förhoppningsvis kan ske i rapporten för kvartal 3 som kommer att publiceras den 29 november 2019", skriver bolaget.

Börsredaktionen +46 8 51917900 https://twitter.com/direktse

Nyhetsbyrån Direkt


EasyFill B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -