Börsveckans senaste aktieråd

Börs Här är aktierekommendationerna från senaste utgåvan av tidningen Börsveckan.

Börsveckan ger köpråd till Kone och Arjo medan Volvo och Novo Nordisk får upprepade köpstämplar. BHG, TF Bank och Cloetta får alla rådet avvakta.

Det framgår av senaste numret.

BHG har haft enorma problem senaste åren. Bokslutet indikerade att det fjärde kvartalet kan ha varit en botten, men aktien är upp 80 procent på tre månader och rådet blir därför avvakta.

Hisstillverkaren Kone gynnas av stort servicebehov och modernisering av befintliga hissar. Det är ingen kursraket, men givet stabiliteten och relativt försiktiga förväntningar är aktien ändå köpvärd.

TF Banks bokslut blev bättre än väntat och aktien återhämtade nedgången i spåren av Resurs vinstvarning. Faran är dock inte över och rådet blir avvakta.

Cloetta har gjort aktieägarna besvikna genom åren samtidigt som fabriksbygget utgör ett osäkerhetsmoment och Börsveckan landar fortsatt i rådet avvakta.

Arjo är stabilt med en positiv lönsamhetstrend. Till ev/ebita kring 11 gånger för 2025 ser Börsveckan skäl att upprepa köprådet trots en uppgång med 30 procent sedan senaste analysen.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -