Torsdagens alla nya aktierekar

Börs Boozt och Cherry finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer. (Uppdaterad)

Danske Bank Markets sänker riktkursen för Boozt till 71 kronor från 89 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Boozt backade drygt 9 procent på onsdagen till 55 kronor efter bolagets rapport för det tredje kvartalet i vilken bolaget sänkte sin marginalprognos för helåret 2018. Den sänkta prognosen var en negativ överraskning, skriver Danske. På torsdagen backar aktien ytterligare 5,6 procent till drygt 52 kronor.

JP Morgan höjer sin rekommendation för Nordea till övervikt från neutral. Det framgår av ett morgonbrev från banken och det rapporterar Bloomberg News. Tidigare på torsdagen rapporterade Nyhetsbyrån Direkt att JP Morgan höjt riktkursen från 85 till 95 kronor.

Carnegie höjer riktkursen för GHP Specialty Care till 16 kronor från 14 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. GHP stängde på 12:46 kronor på onsdagen.

Pareto Securities inleder bevakning av Thule med rekommendation köp och riktkurs 190 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Arctic Securities höjer riktkursen för Cherry till 100 kronor från 93 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Senast betalt för Cherry-aktien var närmare 78 kronor.

Carnegie sänker riktkursen för Boozt till 55 kronor från 80 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. Boozt backade drygt 9 procent på onsdagen till just 55 kronor efter bolagets rapport för det tredje kvartalet i vilken bolagets sänkte sin marginalprognos för helåret 2018.

JP Morgan höjer riktkursen för Nordea till 95 kronor från 87 kronor. Rekommendationen neutral upprepas. Det framgår av Bloomberg.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -