Börsveckans nya köpråd

Börs Här är köpråden från det senaste numret av tidningen Börsveckan.

Köp Balco och Nordic Leisure men avvakta med Bonava, Nederman, Aspire Global, GHP och Net Gaming.

Så lyder råden i det senaste numret av Börsveckan.

Balkongbolaget Balco får fortsatt förtroende och stämplas med köp. Detta trots allmän bostadsoro. Insiderköp och en stabil verksamhet samt en attraktiv värdering talar för det, resonerar Börsveckan.

I den baltiska speloperatören Nordic Leiusure är det köpläge, enligt tidningen. Hög tillväxt inom nätspel lockar i aktien som föll omotiverat vid rapporten.

Bostadsutvecklaren Bonava står stark på en svag marknad menar tidningen. Dock så är osäkerheten fortsatt relativt hög i sektorn och tidningen väljer att avvakta köp i aktien för att vänta in ett bättre läge.

För miljöteknikbolaget Nederman dröjer en vändning. Bolagets försäljning i Nordamerika, som står för cirka 40 procent, går trögt och det tar tid att få fart på skriver Börsveckan och väljer att avvakta aktien.

Aspire Global, som är en plattformsleverantör inom spel, är svårbedömd där flera joint ventures som kunder. Tidningen tvekar kring köp och rekommenderar avvakta.

Affiliatebolaget Net Gaming, noterat på Aktietorget, har uppvisat avtagande tillväxt under 2017. Börsveckan föredrar Catena Media i branschen och avvaktar aktien.

Tidningen passar vidare på vårdkoncernen GHP: värderingsmultipeln är för hög givet svajig operationell utveckling, heter det.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -