Hebi Health Care slängs ut

Hebi health care  Småbolagsbörsen NGM avnoterar bolaget Hebi Health Care, med vd Refaat el-Sayed, med omedelbar verkan.NGM:s disciplinnämnd har beslutat att avnotera Hebi Health Care aktier från NGM med omedelbar verkan.

Anledningen är att Health Care har brutit mot informationsreglerna i noteringsavtalet med NGM. Det framgår av ett meddelande från NGM.

Vd i Hebi Health Care är Refaat el-Sayed.

Det går i dagsläget inte att finna en kurs för Hebi Health Cares aktie. Senast aktien handlades var i början av juli, och då stod aktien i 4 öre. Sedan dess har den varit handelsstoppad.

Överträdelserna har varit flera skriver NGM. Hebi Health Care offentliggjorde den 28 november 2008 en kvartalsrapport vars innehåll inte överensstämde med den kvartalsrapport som bolaget sedermera lade ut på sin hemsida. Vid kontroll visade det sig att den version som offentliggjorts den 28 november var felaktig.

Hebi Health Care offentliggjorde sin årsredovisning för år 2008 utan revisionsberättelse och angav inte skälen till detta. Årsredovisningen innehöll dessutom felaktiga uppgifter avseende en styrelseledamot.

Hebi Health Care publicerade inte kvartalsrapporten för första kvartalet 2009 inom två månader efter utgången av rapportperioden.

Hebi Health Care angav felaktig tid för fortsatt årsstämma och kallade ej till extra bolagsstämma i enlighet med gällande regelverk.

NYHETSBYRÅN DIREKT/SIX/PLACERA.NU
Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -