BREDBAND2
FÖRVÄNTAR FORTSATT POSITIVT KUNDINTAG FRAMÖVER (Direkt)

2024-05-06 09:45

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Internetleverantören Bredband2 såg ett "starkt" positivt nettointag av bredbandskunder under första kvartalet och bolaget förväntar sig att det fortsätter framöver.

Det skriver Bredband2:s vd Daniel Krook i rapporten för det första kvartalet.

"Årets fokus är tillväxt med ökade marknadsföringsaktiviteter, kampanjer och en attraktiv prisbild. Det är glädjande att vi direkt ser en effekt av detta och det stärker drivkraften att fortsätta satsningarna på den inslagna vägen", skriver han.

Antalet bredbandskunder var cirka 500.400 (456.000) vid utgången av det första kvartalet.

Företagssidan avslutade kvartalet med den "bästa" månaden på flera år i nyförsäljning och bolaget har under en lång tid sett en positiv trend i försäljningen, skriver Daniel Krook.

Han uppger vidare att integrationen av Stockholms Stadsnät har gått snabbt och "över förväntan" där bolaget tre månader efter tillträdet flyttat över alla kunder till varumärket Bredband2, migrerat allt till bolagets system och lagt över all hantering på befintlig organisation.

"Framöver är vi fortsatt intresserade av förvärv och kommer löpande att titta på olika möjligheter inom alla relevanta affärssegment", skriver Daniel Krook.

Fia Forsman +46 8 5191 7923

Nyhetsbyrån Direkt


Bredband2 i Skandinavien - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -