EVOLUTION
BET365 INTE STORA I FÖRHÅLLANDE TILL EVOLUTION I DAG – VD (Direkt)

2024-04-24 09:01

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Livekasinoleverantören Evolution är nu live på delar av Bet365 plattformar, något som branschsajten Next.io var först med att uppmärksamma. Evolutions vd Martin Carlesund säger att avtalet är å ena sidan är "riktigt stort" och att man å andra sidan ska vara försiktig med att inte överskatta den finansiella betydelsen.

Det uppger han i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt.

"I ena hörnet så kan man säga att det här är något riktigt stort. Vi har äntligen kommit in på Bet365. Det är en 'tier 1-operatör' kanske en av de sista stora som existerar. Det är något fantastiskt. Men finansiellt måste man vara försiktig med förhoppningarna", säger han och fortsätter:

"Även om Bet365 är stora så är de inte stora i förhållande till Evolution i dag. Om vi för tio år sedan lagt till dem så hade det gjort något med sifforna – nu får man vara lite försiktig när man tänker i dem banorna."

Kommer ni gå live på alla Bet365:s marknader?

"Jag går inte in på exakt vilka marknader, men i stort kan man säga att vi ska vara med dem där de finns om alla förutsättningar för det finns", säger Evolution-chefen.

Emanuel Furuholm +46 8 5191 7925

Nyhetsbyrån Direkt


Evolution - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -