På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

SHT
FÅR ORDER I KINA PÅ SERIELEVERANS GT-TIM VÄRD 450.000 KR (Direkt)

2022-08-16 12:10

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Smart High Techs (SHT) kinesiska dotterbolag har fått en order för serieleverans av GT-TIM till ett ordervärde på motsvarande 450.000 kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Kunden är en kinesisk aktör inom moderna industrirobotar och levererar intelligenta system inom flera segment till en global marknad.

Första serieleverans om 2.000 GT-TIM sker med start under augusti 2022, uppger bolaget.

"Vår förhoppning är att vår försäljning i Kina efter denna order accelereras. Just nu arbetar vi för fullt med förberedelse för större volymproduktion vad det gäller säkerställande av supply chain, kvalitetssäkring etcetera, såväl i det kinesiska dotterbolaget som i Sverige för att möta kundbehov som tenderar att öka. Denna order är en milstolpe i bolagets historia och det är den första kunden med större volymbehov i segment av industriell elektronik", säger SHT:s vd Lars Almhem enligt pressmeddelandet.

Fia Forsman +46 8 5191 7923

Nyhetsbyrån Direkt


SHT Smart High-Tech B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -