På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Wyld Networks
Wyld Networks får order värd 100 000 kronor från Eutelsat - orderstock nu 30 miljoner (Finwire)

2022-06-29 09:21

IoT-teknikbolaget Wyld Networks satellitpartner Eutelsat har lagt ytterligare en order på tjänster relaterade till utrullningen och testandet av den gemensamma satellitbaserade IotT-lösningen. Ordern är specifikt värd 100 000 kronor. Orderstocken för IoT-bolaget uppgår nu till 30 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Vi fortsätter att knyta till oss lanseringspartners i testfasen inför den kommersiella lanseringen av tjänsten. Hittills har 28 bolag tecknat sig för att bli partner och av dem har än så länge fyra lagt beställningar på Wyld Connect-produkter", säger Alastair Williamson, vd för Wyld Networks, i en kommentar.

"Vi förväntar oss både ytterligare order från våra andra partners då vi tar oss genom testfasen och att teckna fler partneravtal framgent", fortsätter techbolagschefen.


newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Wyld Networks - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -