På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

WICKET GAMING
EBITDA-FÖRLUSTEN ÖKADE TILL 3,5 MLN KR 1 KV (Direkt)

2022-05-25 08:19

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Spelutvecklingsbolaget Wicket Gaming redovisar ett ebitda-resultat på -3,5 miljoner kronor (-1,3) för det första kvartalet 2022. Bolaget hade ingen omsättning under perioden (0,9 miljoner konor).

Det framgår av delårsrapporten.

I nästa vecka släpper bolaget spelet Cricket Manager Pro live på sina tidigare testmarknader Sydafrika, Sri Lanka och Australien.

"Att vi går live med vårt första egenproducerade spel är en milstolpe för Wicket Gaming. Vi kan nu fokusera på att generera intäkter. Samtidigt tittar vi på hur Cricket Manager Pro ska kunna integreras med vår Daily Fantasy Sport-plattform för att ytterligare generera intäkter. Genom cross-marketing mellan Cricket Manager Pro och Daily Fantasy Sport-plattformen ser vi stora möjligheter att skapa en ny intäktskanal framgent", skriver vd Eric De Basso i rapporten.

I juni lanseras spelet i bland annat Indien.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Wicket Gaming - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -