På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

GOLD TOWN GAMES
OMSÄTTNING OCH RÖRELSERESULTAT STEG 1 KV (Direkt)

2022-05-25 09:20

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Gamingbolaget Gold Town Games (GTG) redovisar en nettoomsättning på 4,4 miljoner kronor (2,9) för det första kvartalet 2022. Rörelseresultatet uppgick till 6,0 miljoner kronor (-2,1).

Det framgår av delårsrapporten.

Bolaget arbetar med sex produkter parallellt som befinner sig i olika faser av sin livscykel, däribland de helägda spelen World Hockey Manager (WHM) och World Football Manager (WFM) som bägge är lanserade på flertalet marknader. Utöver att förbereda WFM för fler marknader görs endast mindre förbättringar i nuet, skriver bolaget i rapporten.

FIH Hockey Manager (FIHHM) och Blitz Football Manager (BLITZ) befinner sig båda i intensiv produktionsfas, varav den senare har, efter kvartalets slut, inlett soft launch i Storbritannien. Baseball Franchise Manager (BFM) och Cricket Star Manager (CSM) är båda i ett planeringsstadie inför kommande produktion.

"Vi arbetar just nu intensivt på BLITZ och FIHHM och siktar på att under kvartalet informera om kommande lanseringar /…/ Vår målsättning är att alla produkter skall vara globalt lanserade under 2022. Vi har kapital och resurser för att färdigställa och lansera dem alla", skriver vd Pär Hultgren.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Gold Town Games - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -