På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

STILLFRONT
PRELIMINÄRA SIFFROR FÖR 4 KV (OMS) (Direkt)

2022-01-20 06:15

(Omsändning: skickades första gången på onsdagskvällen)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Stillfronts preliminära nettoomsättning under det fjärde kvartalet uppgick till 1.430-1.450 miljoner kronor, vilket är en ökning med 32-34 procent från motsvarande period i fjol.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Det justerat rörelseresultatet beräknas uppgå till 450-465 miljoner kronor, jämfört med 399 miljoner kronor samma kvartal 2020.

"Vi fortsatte att leverera enligt plan i det fjärde kvartalet. Marknadsföringslandskapet har fortsatt att förbättras och våra investeringar i användaranskaffning i kvartalet nådde de högsta nivåerna någonsin med bibehållen hög avkastning. Flera av våra nyligen förvärvade studios presterade starkt och visade ytterligare momentum mot slutet av kvartalet. I tillägg till den starka utvecklingen från våra förvärvade studios är vi glada att Stillfront visade organisk tillväxt i december jämfört med december förra året, med bidrag från flera av våra studios och med ett antal spännande nya spelreleaser", kommenterade Stillfronts vd Jörgen Larsson.

Stillfronts uppgav i rapporten för det tredje kvartalet att bolaget förväntade sig att återgå till organisk tillväxt under den senare delen av det fjärde kvartalet.

Stillfronts finansiella resultat för det fjärde kvartalet kommer att publiceras den 16 februari.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Stillfront Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -