På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

MEDCLAIR
SER 70 MLN KR 2022 SOM KONSERVATIVT FÖRSÄLJNINGSMÅL (Direkt)

2021-12-08 18:06

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Medclair Invest, vars aktie handlas på NGM Nordic SME, anser att 70 miljoner kronor är ett konservativt försäljningsmål för 2022.

Det framgår av ett pressmeddelande med rubriken "Försäljningsmål 2022".

Tidigare under hösten gjorde Carlsquare en uppdragsanalys åt Medclair där Carlsquare prognostiserade en försäljning på cirka 70 miljoner kronor under 2022 för bolaget, noterar Medclair Invest.

"I analysen indikeras en försäljning för 2022 på cirka 70 miljoner kronor. Givet de stora framgångarna under 2021 anser vi detta försäljningsmål vara konservativt", skriver Medclair i pressmeddelandet.

Under onsdagskvällen håller Medclair Invest en frågestund med ledningen.

"2021 har varit ett enormt framgångsrikt år. Vår ambition, att bygga en stark position som den ledande aktören inom gröna lösningar för lustgashantering, har slagit väl ut i flera viktiga marknader. Vi har deltagit i över 20 större seminarier kring hållbarhet, träffat otaliga barnmorskor, anestesiläkare och miljöansvariga. Vi har nu ett flertal starka distributörer i våra viktigaste marknader och förfrågningarna om möten fortsätter i oförminskad mängd", skriver bolaget.

Johan Lind +46 8 5191 7954

Nyhetsbyrån Direkt


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -