På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Meds ökade försäljningen med 121 procent under Q3 (Finwire)

2021-11-29 12:43

Mobila apoteket Meds ökade försäljningen med 121 procent under tredje kvartalet. Omsättningen uppgår nu till 317 miljoner kronor för årets första nio månader.

”Vi lämnar en stark höst bakom oss där teamet jobbat stenhårt för att fortsatt möta den konstant ökade efterfrågan på apoteksvaror online. Vi ser att vårt nya lager verkligen ger bra möjligheter att växa och att våra expressleveranser fortsätter öka i popularitet. Trots att samhället öppnat upp igen så ser vi fortsatt stort intresse för vårt erbjudande – i alla åldersgrupper. Vi har nu en väldigt stor och lojal återkommande kundbas”, säger Björn Thorngren, vd och medgrundare av Meds, i ett pressmeddelande.

Vad gäller resultatet uppgav Thorngren till sajten Ehandel att bolaget är fortfarande i ett investeringsläge där man bygger upp logistik, varumärke och organisation.

”Så vi följer strategin att fokusera på tillväxt tills vi nått våra långsiktiga mål om ett par år”, skrev Thorngren till Ehandel.

Vidare kunde Thorngren meddela att bolaget verkar ha gått bättre än konkurrenterna under Black Week, som man satsade stort på.

”Det går riktigt bra försäljningsmässigt, vi såg att en konkurrent släppte en stor siffra för deras måndagsförsäljning. Givet vår marknadsandel ligger vi dubbelt upp mot den!”.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire
newsroom@finwire.se


redaktion@finwire.org
© Copyright

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -