På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

TAURUS
FDA-ANSÖKAN AVBRYTS PGA AVVIKELSER I XYLOFERM (Direkt)

2021-10-14 19:27

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Taurus Energy har upptäckt tidigare okända avvikelser i genomet hos bolagets produkt Xyloferm. Bolagets FDA-ansökan avbryts tillsvidare.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Upptäckten gjordes i samband med en fullständig kartläggning av jästcellens hela DNA-sekvens. Analysen visar att produktens prestanda inte är baserad på de faktorer som bolagets forskare avsett. Upptäckten är en fullständig överraskning för både styrelse, ledning och forskare och en djupgående undersökning av anledning och konsekvenser av avvikelserna pågår, heter det i pressmeddelandet.

Bolaget FDA-ansökan avbryts tillsvidare eftersom styrelse och ledning inte längre kan stå bakom den pågående ansökan om marknadsgodkännande i USA då den genetiska information som lämnats till myndigheten inte är korrekt.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Taurus Energy B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -