På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Umida
Umida startar samarbete med Ozzy Osbourne - släpper ny gin i alla Systembolag (Finwire)

2021-09-27 08:39
Dryckesföretaget Umida fortsätter att utveckla sitt samarbete med världsartister. Nu har bolaget tecknat avtal med Ozzy Osbourne.

Bolaget kommer att släppa offertvinsten London Dry Gin i samarbete med artisten. Ozzy Osbourne The Ultimate Gin kommer produkten att heta och den släpps i samtliga Systembolagets butiker den 1 december.

"Det är med glädje som vi välkomnar Ozzy Osbourne in till familjen av världsartister som samarbetar med Brands For Fans. Vi har haft en dialog med Ozzy under en längre tid och vi har diskuterat olika projekt. Att vi nu lanserar denna offertvinst med Ozzy kändes helt rätt för båda parter och ett perfekt sätt att starta samarbetet. Ozzy har en imponerande stor följarskara och han ses av många som en levande legend. För Ozzys fans utanför Sverige kommer Ozzy Osbourne The Ultimate Gin att säljas med hemleverans från vår egen webbshop", säger Filip Lundquist, vd för Umida, i en kommentar.

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Umida B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -