Kambi
Kambi är optimistiska till möjligheten att vara verksamma i New York (Finwire)

2021-07-23 14:14
Under dagens konferenssamtal påpekar finanschefen David Richard Kenyon att operatörernas underliggande omsättning under det tredje kvartalet kommer att påverkas av att Draftkings byter sportboken i fler stater.

På en fråga från en analytiker angående operatörernas underliggande omsättning under det tredje och fjärde kvartalet kommenterar ledningen följande.

"Om man endast kollar på operatörernas underliggande omsättning så kan den bli högre under det fjärde kvartalet jämfört med det tredje till följd av att det är tre månader med hög aktivitet, trots att Draftkings inte kommer att bidra längre. Effekten på Kambis omsättning kommer dock synas då Draftkings utgör 20-30 procent i dagsläget."

Vidare kommenterar ledningen ansökan i New York med att det i dagsläget ser ut som att Kambi har en god position för att kunna vara leverantör till sina operatörer i delstaten.

Sportboksleverantören Kambi redovisade i morse ökad omsättning och högre vinst än analytikerna väntat i det andra kvartalet. Trots det faller aktien omkring 10 procent under dagens handel.

Joakim Nilsson
Nyhetsbyrån Finwire
funds@finwire.se

Kambi Group Plc - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -