På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

SUSTAINION
NETTORESULTAT -0,4 MLN KR 1 KV (Direkt)

2021-05-26 08:15

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Sustainion Group redovisar ett nettoresultat på -0,4 miljoner kronor för det första kvartalet 2021 (-0,9).

Nettoomsättningen uppgick till 13,3 miljoner kronor (3,4).

"Vi märker fortfarande till viss del av effekterna med covid-19 vilket påverkar resultatet negativt, främst genom svårighet att träffa kunder och utmaningar med leveranser från bland annat Kina. Dock ser vi nu ljuset i tunneln, inte minst med det allt mer utbredda vaccinationsprogrammet", skriver vd Brodde Wetter.

Vidare skriver han att bolaget har börjat utforska synergierna mellan bolagen (i februari röstade en extrabolagsstämma igenom förvärven av EHC och Enviroclean samt namnbytet från Vindico Group till Sustainion Group). Han skriver att bolagen "redan har kunnat dra nytta av varandras tjänster och kunnande vilket är väldigt positivt".

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Sustainion - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -