På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

IRRAS
WILL MARTIN BLIR NY VD FRÅN JULI (Direkt)

2021-04-21 20:16

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Styrelsen i Irras har utsett Will Martin, som för närvarande är informationschef på bolaget, till ny koncernchef och vd från den 1 juli 2021.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Will Martin kommer att efterträda nuvarande vd Kleanthis G. Xanthopoulos som kvarstår som styrelseledamot och kommer att stödja Will Martin under en övergångsperiod, enligt pressmeddelandet.

Vidare har Will Martin varit anställd på Irras sedan 2018. Han har tidigare varit löjtnant i den amerikanska flottan samt innehaft en tjänst som vd för Philips Healthcare. Han har även innehaft kommersiella nyckelroller i andra life science-företag.

"Under mina år på Irras har vi gjort stora framsteg i att säkerställa framtida tillväxt inom alla områden i vår affär. Det kommer att bli otroligt spännande att fortsätta bygga företaget tillsammans med alla medarbetare i nästa fas av vår tillväxt mot att bli en global ledare inom neurointensivvård", skriver Will Martin i pressmeddelandet.IRRAS - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -