På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

QIIWI GAMES
OMSÄTTNING OCH EBITDA STEG 3 KV (Direkt)

2020-11-04 08:54

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Gamingbolaget Qiiwi redovisar en omsättning för det tredje kvartalet 2020 på 23,5 miljoner kronor (6,3). Rörelseresultatet före avskrivningar (ebitda) steg till 2,5 miljoner kronor (1,3).

Under det tredje kvartalet inledde ingen ny speltitel global lansering utan omsättningen under kvartalet är fortsatt drivna av speltitlarna Wordington och Hell's Kitchen, uppger bolaget.

"Under det fjärde och sista kvartalet 2020 kommer vårt fokus ligga uteslutande på att skapa mer tillväxt i vår spelportfölj genom ökade UA-investeringar i befintliga speltitlar som befinner sig i global lansering samtidigt som vi jobbar vidare med lanseringarna av de tre nya spelen Trivia Mansion, Puzzleton och Coronation Street", skriver Qiiwi.

Antalet genomsnittligt dagliga aktiva spelare (DAU) var under kvartalet 274.000 stycken, en ökning med 372 procent jämfört med motsvarande period i fjol. Genomsnittliga månatliga aktiva spelare (MAU) steg till 2.412.000, en ökning med 547 procent.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Qiiwi Games - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -