På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

ENORAMA PHARMA
INGÅR INTERNATIONELLT SNUSFÖRSÄLJSNINGSAVTAL (Direkt)

2020-05-22 22:50

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) First North-listade Enorama Pharma har ingått ett avtal med Twinroll Service om internationell försäljning av bolagets tobaksfria vita snus.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet reglerar Enorama och Twinrolls samarbete avseende Twinrolls private label-försäljning av bolagets vita snusprodukter.

Avtalet har en initial avtalstid på 3 år och ger Twinroll en exklusiv rätt till försäljning av produkterna i Qatar, Finland, Rumänien och Tjeckien.

Twinroll har även möjlighet till att icke exklusivt sälja produkterna i Polen, Island och Nya Zeeland.

De exklusiva försäljningsrättigheterna är villkorade av uppnående av vissa förutbestämda minimikvantiteter. Parterna uppskattar den totala försäljningsvolymen under avtalet, för de berörda marknaderna, till mer än 280 miljoner kronor över hela avtalsperioden.

"Avtalet med Twinroll är oerhört betydelsefullt för Enorama Pharma. Det är ytterligare en stark bekräftelse att vi valt rätt väg för att nå våra högt uppställda mål.", skriver Enorama Pharmas vd Mats Rönngard.Enorama Pharma - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -