Scandinavian Health Innovations
Scandinavian Health Innovations ska fortsätta förvärva samt lansera fler än 30 nya produkter i år (Finwire)

2020-02-24 08:42
Hudvårds- och hälsoproduktbolaget Scandinavian Health Innovations presenterar sina planer och målsättningar för år 2020, vilket inkluderar nya varumärken, fler förvärv och en målsättning att lansera fler än 30 nya produkter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget har under 2019 kraftigt ökat sin produktutvecklingstakt och har som målsättning att under 2020 lansera 30 nya produkter under dotterbolagens olika varumärken. Det kan jämföras med nuvarande produktutbud som består av 26 produkter och att fyra nya produkter lanserades under 2019.

Bolaget har under 2019 startat två nya varumärken som lanseras under 2020 samt genomfört sitt första förvärv. Målsättningen är att fortsatt hålla en hög expansionstakt samtidigt som fler förvärv kommer genomföras. Bolaget fortsätter att föra dialoger kring förvärv med flertalet företag med god potential till ökad tillväxttakt och synergieffekter för koncernen. Arbetet fortsätter med målsättningen att genomföra 1-2 förvärv per år de kommande tre åren.

- Jag anser att detta är den i särklass mest intressanta tiden sedan starten att vara aktieägare i Scandinavian Health Innovations. Detta år har vi oerhört mycket att se fram emot som kommer påverka både vår omsättning och tillväxttakt positivt. Att vi nu under 2020 bland annat kommer lansera två nya varumärken och över 30 nya produkter kommer att ge stor effekt på vår omsättning. Ser fram emot ett spännande år fullt av nyheter tillsammans med våra delägare och kunder, säger Daniel Ehdin, vd på Scandinavian Health Innovations.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Scandinavian Health In... - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -