På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Brandbee
Brandbees vd ser positivt på riktad nyemission till överkurs (Finwire)

2020-01-13 09:41
Onlinevideobolaget Brandbee har identifierat ett nytt produktområde där bolagets erbjudande och teknik lämpar sig väl, nämligen snabbrörliga konsumentvaror.

"Vi har hittills fått in tre testprojekt inom detta nya produktområde varav det senaste är i uppstartsfasen. De två som påbörjats har gett goda resultat och redan resulterat i förlängda uppdrag", skriver vd Magnus Clarenbring i en verksamhetsuppdatering som publiceras på måndagen.

Brandbee aviserar samtidigt en riktad nyemission på 10,5 miljoner kronor som genomförs till överkurs jämfört aktuell betalkurs.

"Under julhelgen har jag och styrelsen arbetat med vår strategi och bedömt att bolaget behöver ytterligare kapital för att rusta oss inför vårens intensiva period vad gäller rekrytering och vidareutveckling av plattformarna. Därför är jag väldigt glad att vi lyckats stänga en runda om 10,5 miljoner kronor i en riktad emission med 25 procent överkurs", kommenterar vd Magnus Clarenbring.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

BrandBee - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -