ONOTERAT AB
INVESTERAR I MATLEVERANTÖREN FODI (Direkt)

2019-10-18 14:38

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Investerings- och rådgivningsbolaget Onoterat AB, vars aktie handlas på handelsplattformen NGM Nordic, har beslutat att investera i matleverantören Fodi Skandinavien som blir ett nytt innehav i Onoterats investeringsportfölj.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Onoterat har förbundit sig att teckna i Fodis pågående nyemission. Ägarandelen blir cirka 5,2 procent efter genomförd emission.

"Fodi är en starkt växande matleverantör till konsument med hög servicegrad och lokal prägel initialt i västra Stockholm. Fodi är alltjämt i ett tidigt skede, men har på mindre än tolv månader fått över 30 procent av Brommas hushåll registrerade som kunder och 20 procent har genomfört sina första köp, med mycket hög kundnöjdhet i Trustpilots mätningar", hävdar Onoterat i pressmeddelandet.

"Denna investering kommer utgöra ett bra komplement till våra övriga innehav inom Entertainment & gaming, e-commerce och Fintech", säger Onoterats vd Lars-Erik Bratt.

På fredagen var det handelspremiär för Onoterat AB:s aktie på handelsplattformen NGM Nordic. Aktien var ned 40 procent. Den företrädesemission som Onoterat genomförde inför noteringen fick till 40 procent tecknas av garanterna.Onoterat - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -