GOLD TOWN GAMES
WAYNE GRETZKY DELÄGARE, AMBASSADÖR FÖR WHM (Direkt)

2019-10-15 10:15

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Hockeyikonen Wayne Gretzky blir, via bolaget WDG Enterprises, delägare i Gold Town Games. Avtalet gör honom till ambassadör och frontperson för mobilspelet World Hockey Manager (WHM).

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Vi gillar spelet och tror att det har stor potential att sprida glädje bland hockeyfans. Jag ser fram emot att bli ambassadör för World Hockey Manager och genom spelet fortsätta sprida kunskap och intresse om hockey", kommenterar Wayne Gretzky om sin roll och sitt delägarskap.

Styrelsen för Gold Town Games har beslutat genomföra en kvittningsemission till Wayne Gretzky, genom bolaget WDG Enterprise. Bolaget har en skuld till fordringsägaren uppgående till sammanlagt 889.000 miljoner kronor, vilken enligt avtal ska regleras genom att denna skuld kvittas mot nyteckning av 700.000 aktier i bolaget, riktade till fordringsägaren.

Som ambassadör kommer Wayne Gretzky spela en central del i både produkt och marknadsföring. Bolaget kommer utöver kvittningsemissionen att betala en årlig licensavgift för globala rättigheter till Wayne Gretzkys varumärke. Utöver det tillkommer kostnader för att producera kampanjer och material till marknadsföring.

"Samarbetet ökar markant våra chanser att nå djupare in på den nordamerikanska marknaden och ökar möjligheten till fler intressanta partnerskap, vilket är viktigt för vår fortsatta affärsutveckling", kommenterar Gold Town Games vd Pär Hultgren.

Mats Torgander +46 8 5191 7915

Nyhetsbyrån Direkt


Gold Town Games - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -