Exeotech
Exeotech rapporterar att kärninnehavet LPE hade försäljningsmässigt något bättre maj än april (Finwire)

2019-06-14 17:30
I Exeotechs månadsbrev för maj skriver bolaget bland annat:

att kärninnehavet LPE International under maj visade försäljningsmässigt upp en något bättre utveckling än under april. Målsättning för helåret är fortsatt att nå en omsättning om cirka 15 miljoner kronor, exkluderat trading verksamhet, upp cirka 150 procent mot föregående år.

Om ReCap Moduler uppger Exeotech att ordern från Gotlandshem på två så kallade. tvättmoduler till ett värde om cirka 2,4 miljoner kronor levereras till kund nu under juni.
Bolaget har inte erhållit några nya order under maj men bolagets utestående offertstock har i maj ökat till ett värde av cirka 134 miljoner kronor från tidigare cirka 130 miljoner kronor. Målsättning för helåret är fortsatt att nå en omsättning om minst cirka 15 miljoner kronor.

Om Österhagen Glass skriver Exeotech att samarbetet med Gården Direkt har gett goda resultat under maj månad och försäljningen i Stockholmsområdet har ökat med många nya butiker och en större efterfrågan. Efterfrågan har även ökat i Västra Sverige, framförallt i Göteborgsområdet, så distributionen har utökats för att bemöta detta. Målsättning för helåret om att nå en omsättning om cirka 2 miljoner kronor och ett svagt positivt resultat kvarstår.

Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -