IVISYS
FÅR ORDER OCH AVSIKTSFÖRKLARING FRÅN NOBEL BIOCARE (Direkt)

2019-01-31 08:59

STOCKHOLM (Direkt) First North-listade Ivisys, som erbjuder visuellt baserade kvalitetskontrollösningar för industrin, har erhållit en första order kombinerad med en avsiktsförklaring värd mer än 5,0 miljoner kronor från den befintliga kunden Nobel Biocare. Den ursprungliga ordern och följande order, som kommer att aktiveras när den ursprungliga ordern är framgångsrikt installerad, förväntas påverka Ivisys resultat under hela 2019.

Det uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Ivisys ska leverera ett antal installationer tillsammans med det svenska företaget Goodtech, ett automationsföretag utvalt som Nobel Biocares leverantör för ett antal automatiserade inspektionsceller. Leveransen är baserad på Ivisys Implant Inspector, i en utgåva speciellt utvecklad för denna beställning.

Nobel Biocare har varit en kund i åratal och har med ett antal Implant Inspector-system i produktion i sina fabriker.

"Vi är mycket tacksamma för denna order, vilket lyfter fram några viktiga milstolpar för Ivisys", säger Ivisys vd Mikael Sjöholm.

"För det första att våra kunder gärna beställer ytterligare Ivisys-produkter till sin produktion när de har testat dem, och att framtida order kommer omfatta flera identiska installationer. För det andra att vi förväntar oss att vara en del av hela uppgraderingen av kundernas produktion till Industry 4.0 standard, vilket i detta fall beräknas vara 5 gånger värdet av denna order, inklusive avsiktsförklaring, under de närmaste åren. För det tredje bekräftar detta att Ivisys levererar lösningar som anses vara "state of the art" för automatiserat industriell inspektion. Denna order tillsammans med våra förväntningar på andra uppföljningsorder stärker våra förväntningar på Ivisys försäljning under 2019", säger Mikael Sjöholm.

Johan Lind +46 8 5191 7954

Nyhetsbyrån Direkt


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -