Rentunder
Rentunder får order på 4 miljoner kronor från USA (Finwire)

2017-12-12 11:44
Båttvättsbolaget Rentunder har erhållit en order från bolagets distributör B&D Enterprises of South Florida med ett ordervärde om cirka 4 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ordern gäller en Bigwash-16, en Bigwash-12 för motorbåtar och 1 Miniwash. Leverans samt fakturering kommer att ske under första till tredje kvartalet 2018.

Ordern räknas av mot de minimum cirka 450 miljoner kronor B&D behöver beställa produkter från Rentunder under de kommande fem och ett halvt åren för att erhålla exklusivitet i större delen av USA.

Rentunder fördjupade sitt samarbete med B&D i maj i år och bolaget har sedan tidigare beställt båttvättar för cirka 6 miljoner kronor.

"Ordern sänder ett starkt signalvärde till Rentunder att B&D är seriös i sin satsning att bearbeta den stora marknad de fått möjlighet att verka på. Rentunder har även kunnat observera andra tecken på detta sen start av samarbetet hur B&D har blivit allt mer aktiva genom att knyta fler säljresurser till sig och lägga resurser på att boka in sig som utställare på båtmässor som kommer genomföras 2018", kommenterar vd Mikael Alvén.

Anton Wilén
anton.wilen@finwire.se, 0765-46 64 41
Nyhetsbyrån Finwire

Rentunder Holding - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -