BIMOBJECT
AVSIKTSFÖRKLARING OM SAMARBETE MED HOYLU (Direkt)

2017-09-18 09:08

STOCKHOLM (Direkt) De två First North-listade bolagen Bimobject och Hoylu har tecknat en avsiktsförklaring om samarbete på den globala byggmarknaden och gentemot arkitekt- och ingenjörsbranschen.

Bolagen planerar att genomföra gemensamma marknadsföringsaktiviteter och undersöka möjligheterna till integration mellan de båda parternas respektive teknologier och applikationer.

Både Bimobject och Hoylu tillhandahåller lösningar för den globala arkitekt- och ingenjörsbranschen och för byggindustrin. Hoylu erbjuder innovativa digitala verktyg som gör det möjligt för stora arbetsgrupper att samarbeta kreativt, oberoende av var i världen man befinner sig. Bimobject har sin plattform för digitala byggprodukter, Bimobject Clout.

Om det blir ett samarbete kommer Bimobject och Hoylu att bära sina egna eventuella kostnader och utgifter, i det fall att sådana skulle uppstå som ett resultat av samarbetet.

"Den potentiella vinsten till följd av det planerade samarbetet går i dagsläget inte att uppskatta", skriver Bimobject.

Avsiktsförklaringen kvarstår tills den antingen avbryts av någon av parterna, eller ersätts av formella avtal, heter det vidare i pressmeddelandet.

Kristine Trapp +46 8 5191 7927

Nyhetsbyrån Direkt


BIMobject - I dag

{point.key}

Hoylu - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -