Vibrosense Dynamics
Vibrosense Dynamics nyemission blev övertecknad (Finwire)

2017-03-28 14:55
Vibrosense Dynamics nyemission av units, bestående av aktier och teckningsoptioner, som avslutades den 21 mars tecknades till 174 procent och blev därmed övertecknad. Bolaget tillförs initialt 15,3 miljoner kronor före emissionskostnader på 1,2 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Jag vill tacka alla som tecknat i emissionen, det är glädjande att se intresset för VibroSense. Genom emissionslikviden vi tillförs har vi bland annat resurser att finansiera slututveckling, CE-märkning och produktionsuppstart av vårt fotinstrument, vilket vi planerar att lansera under slutet av 2017, kommenterar Toni Speidel, vd i VibroSense.

Bolaget nyemitterar 1,49 miljoner B-aktier och 0,75 miljoner teckningsoptioner TO 1. Nyemissionen tecknades till 96 procent med stöd av företrädesrätt. VibroSense har efter nyemissionen 8,96 miljoner utestående aktier och 0,75 miljoner teckningsoptioner.

Teckningsoptionerna kommer noteras på Aktietorget i slutet av april. En teckningsoption ger rätt att teckna en nyemitterad B-aktie mellan den 7 och 28 mars 2018. Sedermera Fondkommission var finansiell rådgivare till VibroSense i samband med nyemissionen.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -